Mogu li koristiti Lysol sprej na tepihu?
Mogu li koristiti Lysol sprej na tepihu?
Anonim

Lysol sprej djeluje učinkovito za uklanjanje mirisa u a tepih i ubijaju neke uobičajene bakterije. Ali Lysol sprej , dok je dezinficijens, čini ne temeljito dezinficirati a tepih samostalno. Izbjegavajte pomoću spreja Lysol na naslijeđe ili orijentalne prostirke; osjetljiva vlakna i boje ne podnose dobro jake kemikalije.

Slično, možete li koristiti Lysol na tepihu?

Lysol višenamjensko rješenje je odlično sredstvo za čišćenje u kući, jer limenka biti rabljeno za čišćenje i dezinfekciju raznih stvari. Jedan zadatak možeš koristiti ovo rješenje za je čišćenje tepisi , da li vas se bavite starom mrljom ili samo želite osvježiti i ukloniti sve nakupine klica.

Slično tome, kako izvaditi Lysol iz tepiha? Kako ukloniti Lysol s tepiha

  1. Upijte što je moguće više mrlje papirnim ubrusom.
  2. Pomiješajte 1 šalicu tople vode s 1/4 žličice.
  3. Nanesite otopinu na Lysol mrlju čistom krpom.
  4. Nanesite otopinu za kemijsko suho čišćenje na čistu krpu ako je mrlja od Lysola još uvijek vidljiva.
  5. Ubrišite mrlju otopinom za kemijsko čišćenje kako biste je u potpunosti uklonili.

Nakon toga, netko se također može pitati, čime mogu dezinficirati svoj tepih?

Ulijte oko 2 šalice bijelog octa u bocu s raspršivačem i lagano zamaglite svoju tepih . Ocat je prirodan dezinficijens siguran za koristiti na tepisi . Ostavite ocat da se osuši na zraku. Zapamtite samo zamagljivanje; ne želite previše zasititi svoje tepihom.

Možete li koristiti antibakterijski sprej na tepihu?

To nije potrebno preporučiti na tepisima koristite sprej za dezinfekciju , budući da kemikalije u čistač može nametnuti štetu vašem stvarnom tepih vlakno. umjesto toga, vas treba se odlučiti za a raspršite na sredstvo za čišćenje tepiha da možeš usisavati. Ovuda, vas neće riskirati da uništite svoje tepih s jakim kemikalijama.

Preporučeni: