Ubija li proin pse?
Ubija li proin pse?

Video: Ubija li proin pse?

Video: Ubija li proin pse?
Video: Стоит ли покупать PS4 Pro в 2022 году? 2024, Srpanj
Anonim

To sam pročitao Proin radi za 70% psi i to ubija ili čini preostalih 30% bolesnima. Veterinar mi je rekao da je jedini način da budem siguran je li Proin trebao joj ga dati nakon što se oporavila da vidi hoće li se to ponoviti. zbog PROIN pa bih definitivno preporučio da se prepiše PROIN za pas inkontinencija.

Osim toga, je li proin siguran za pse?

Proin – formulacija za žvakanje s aktivnim spojem fenilpropanolamin hidroklorida (PPA). Ovo se pokazalo oboje sef (ako se daje u propisanim dozama) i učinkovit (U kliničkom ispitivanju odobrenom od FDA odobrenom za 28 dana PROIN smanjen prosječni broj urinarnih nesreća u žena psi za 82%.

Također, koliko dugo psi mogu ostati na podu? Uz nastavak doziranja tijekom 180 dana, PROIN bio je učinkovit za kontrolu urinarne inkontinencije na temelju 98,1 % zadovoljstva vlasnika. The psi prosječno nešto više od jedne nesreće po pas tjedno.

Posljedično, može li proin zaraziti mog psa?

Najčešće nuspojave uočene u psi kojima je administrirano PROIN Hitne su bile povraćanje , gubitak tjelesne težine, hipertenzija i proljev.

Može li se pas predozirati proin?

Mjere opreza. PROIN može uzrokovati pojačanu žeđ; stoga osigurajte dovoljno svježe vode. Predozirati je povezan sa psi žvačući kroz zatvorene boce PROIN i konzumiranje više tableta. PROIN nije učinkovit u psi s inkontinencijom zbog neuroloških bolesti ili malformacija.

Preporučeni: