Što je značenje pljuvačke Ferning?
Što je značenje pljuvačke Ferning?

Video: Što je značenje pljuvačke Ferning?

Video: Što je značenje pljuvačke Ferning?
Video: SALIVA FERNING TO PREDICT OVULATION 2024, Srpanj
Anonim

Ferning odnosi se na uzorak koji se vidi kroz mikroskop za plodnost, kao što je Ovatel. Tijekom plodnog razdoblja žene ju slina pokazat će uzorak koji podsjeća na lišće paprati. Ovaj sredstva blizu je ovulacije i trebala bi se početi pripremati za začeće.

Samo tako, što je Ferningova slina?

Kad je žena pred ovulacijom, nju slina počinje stvarati izrazit kristalni uzorak sličan paprati zbog povećanja razine hormona-što se vidi kroz plodni fokus. Ovaj “ papratnja ”Obrazac počinje se pojavljivati 3 do 5 dana prije ovulacije, što vam omogućuje predviđanje najveće plodnosti.

Može se također zapitati, što znači Ferning? Test paprati odnosi se na otkrivanje karakterističnog uzorka vaginalnog sekreta poput paprati kada se uzorak je ostavite da se osuši na stakalcu i je gledano pod mikroskopom male snage. Ferning nastaje zbog prisutnosti natrijevog klorida u sluzi pod djelovanjem estrogena.

Također znajte, je li slina Ferning točna?

Zato je važno da žene znaju kada ovuliraju. Rezultati: Prelivanje sline test po KNOWHEN ovulacijskom mikroskopu je točan metoda otkrivanja ovulacije. Njegovo točnost iznosio je 86,5%. Zaključci: Prelivanje sline test je a pouzdan test za otkrivanje plodnog razdoblja menstrualnog ciklusa.

Koliko nakon Ferninga dolazi do ovulacije?

24 do 72 sata

Preporučeni: