Proizvodi li se Colgate pasta za zube u Sjedinjenim Državama?
Proizvodi li se Colgate pasta za zube u Sjedinjenim Državama?

Video: Proizvodi li se Colgate pasta za zube u Sjedinjenim Državama?

Video: Proizvodi li se Colgate pasta za zube u Sjedinjenim Državama?
Video: Colgate total 12 - разбираем состав пасты 2024, Srpanj
Anonim

Krivotvorina pasta za zube je označeno kao bitak proizveden u Južnoj Africi, ali Colgate -Palmolive je rekao da ne uvozi pasta za zube prema Ujedinjene države iz Južne Afrike. Kad je FDA izdala upozorenje početkom ovog mjeseca, Crest je rekao svoje pasta za zube prodano u Ujedinjene države je sve proizveden na sjeveru Amerika.

Slično, ljudi se pitaju, gdje se proizvodi Colgate pasta za zube?

Colgate bio prvi pasta za zube u sklopivoj cijevi, predstavljenoj 1896. u New Yorku. Prodavao se u staklenim posudama od 1873. U Maleziji je od 1920 -ih. Nalazi se u Nepalu i Indiji, s proizvodnim jedinicama sa sjedištem u Indiji i izvoženim u Nepal.

je li Colgate pasta za zube proizvedena na Tajlandu? Proizveden po: COLGATE -PALMOLIVE ( TAJLAND ) Limited, Chonburi 20000, Tajland.

postoji li neka pasta za zube napravljena u SAD -u?

Procter and Gamble na svom web mjestu kaže Crest pasta za zube naći u trgovinama je napravljeno na sjeveru Amerika , a ne Kina. Colgate-Palmolive na svom web mjestu kaže Colgate pasta za zube je siguran bez obzira na to gdje ga tvrtka proizvodi.

Je li Colgate proizveden u Meksiku siguran?

Nisu sve paste za zube proizveden u Meksiku . To doista ovisi o marki koju preferirate - pa čak i tada, često su napravljeno u nekoliko različitih pogona diljem svijeta. Neki, međutim, poput Procter & Gamble's Kid's Crest Cavity Prevention i Colgate Prevencija šupljina, može potjecati južno od granice.

Preporučeni: